Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ТОП-10 правових подій тижня

Реклама

1. Підписано Закон щодо надання та використання відпусток

Президент Володимир Зеленський підписав Закон № 3494-IX про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування надання та використання відпусток, а також інших питань (законопроєкт № 8313)

Детальніше

2. Закон про легалізацію медичного канабісу ухвалено: ключові положення

21 грудня Верховна Рада ухвалила в другому читанні законопроєкт № 7457 «Про регулювання обігу рослин роду коноплі (Cannabis) у медичних, промислових цілях, науковій та науково-технічній діяльності»

Детальніше

3. Президент підписав Закон про спрощення порядку ввезення, обліку та розподілу гуманітарної допомоги

Володимир Зеленський підписав Закон № 3448-IX (проект № 9111) «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо спрощення порядку ввезення, обліку та розподілу гуманітарної допомоги»

Детальніше

Скористайтеся новорічною пропозицією для рішень LIGA360! Отримайте знижку 30% при оплаті тарифу на 6 місяців, та 40% при оплаті 12 місяців. Встигніть до кінця грудня. 

4. Президент підписав Закон про обмеження ставок за споживчими кредитами

Президент Володимир Зеленський 21 грудня підписав Закон № 3498-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення державного регулювання ринків фінансових послуг» (законопроєкт № 9422)

Детальніше

5. Депутати попередньо підтримали зміни у зв'язку з прийняттям Закону про адмінпроцедуру

20 грудня Верховна Рада ухвалила в першому читанні урядовий законопроєкт № 10161 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів у зв'язку з прийняттям Закону України «Про адміністративну процедуру»

Детальніше

6. Податківці змінили план перевірок фізичних осіб на 2023 рік

Державна податкова служба оновила План-графік документальних планових перевірок платників податків на 2023 рік (станом на 19.12.2023)

Детальніше

Legal Solution допоможе кожному фахівцю, що потребує аналізу законодавства й пошуку НПА. Керівникам, юристам, бухгалтерам, кадровикам та іншим фахівцям. Замовте доступ за посиланням   

7. З 1 січня скасовується перелік нотаріусів, якими в умовах воєнного стану вчиняються нотаріальні дії щодо цінного майна (документ)

12 грудня Уряд схвалив зміни до деяких своїх постанов

Детальніше

8. Як адвокати - суб'єкти фінмоніторингу мають звітувати до Мін'юсту: роз'яснення Ради адвокатів

Адвокати, адвокатські бюро та об'єднання у випадках, коли вони є спеціально визначеними суб'єктами первинного фінансового моніторингу, мають подавати звіти відповідним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції

Детальніше

9. З 1 січня 2024 року зміняться суми пенсійного збору при першій реєстрації легкових авто

З 1 січня 2024 року змінюються суми збору на обов'язкове державне пенсійне страхування при першій реєстрації легкових авто на території України

Детальніше

10. Внесено зміни до прикордонного режиму: набрала чинності постанова Кабміну

Кабінет Міністрів уніс зміни до постанови від 27 липня 1998 року № 1147 «Про прикордонний режим»

Детальніше

Здійснюйте legal research українського законодавства й судової практики, прогнозуйте результати судових справ, читайте експертну аналітику з "гарячих" тем. Якщо ви професійно працюєте з НПА, для ознайомлення з рішенням LIGA360 замовте тестовий доступ за посиланням.

Читайте також: Реєстрація в Єдиній судовій системі: для кого обов'язкова з 19 жовтня 2023 року, а для кого - з 20 лютого 2024?

ТОП-10 судових рішень Верховного Суду для бізнесу у 2023 році

Як спростити роботу нотаріуса?

Чи можна розірвати трудовий договір дистанційно?

Поділ майна подружжя: що потрібно знати?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини