Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як спростити роботу нотаріуса?

11 грудня 2023, 10:30
600
0
Автор:
Реклама

IT-платформа LIGA360 є надійним помічником для фахівців різних сфер бізнесу: керівників, юристів, фінансистів, HR-менеджерів. Ми завжди намагаємося створювати наші продукти такими, щоб вони відповідали запитам аудиторії та надавали максимальний обсяг інформації, функцій і сервісів. 

Сьогодні хочемо поділитися з вами черговим кейсом - створення рішення LIGA360 для нотаріуса. Перед тим як узятися за розроблення цього рішення, ми провели глибинний аналіз, щоб дослідити специфіку цієї сфери та створити для нотаріусів саме корисний продукт.  

Ми розуміємо, що нотаріуси в роботі стикаються з такими проблемами, як:  

  • складні трансакції, як-от: операції з нерухомістю, оформлення спадщини, бізнес-операції. Фахівцям потрібно бути дуже уважними та дотримуватися законодавства; 

  • законодавчі зміни. Законодавство постійно змінюється, тож нотаріуси мають бути в курсі цих змін, розуміти їх та застосовувати;  

  • шахрайство. Часто до нотаріусів звертаються шахраї, щоб отримати потрібні їм документи на підставі недостовірних даних або, можливо, підроблених документів. Тому дуже важливо також уміти ідентифікувати клієнтів; 

  • обмеження технологій. Нотаріальна справа має високий рівень формалізму. Деякі процеси можуть бути уповільнені й ускладнені старими технологіями та паперовою документацією. 

Зрозумівши специфіку роботи нотаріуса й основні проблеми, з якими стикаються ці фахівці, ми створили продукт, який автоматизує їхню роботу, а отже зробить її ефективнішою та швидшою. У рішенні LIGA360: Нотаріус ми:  

1. Подбали про доступ до законодавства, найповнішої бази нормативно-правових актів, включно з кодексами й пов'язаними з ними документами, аналітикою та науково-практичними коментарями.  

2. Зібрали в одному сервісі понад 35 000 документів, які будуть корисні безпосередньо нотаріусу.  

3. Автоматизували для нотаріуса роботу з документами, зокрема йдеться про юридичний календар дає змогу вчасно переглянути документи, що набувають чинності або втрачають її. 

4. Додали до продукту спеціальні інструменти для перевірки інформації про юридичних чи фізичних осіб, що допоможе уникнути шахрайства та незаконних дій, а також запобігти співпраці з підсанкційними особами й особами з рф та рб. 

5. Подбали, щоб фахівці, користуючись рішенням LIGA360: Нотаріус, мали також доступ до матеріалів судової практики та, зокрема, правових позицій Верховного Суду щодо оскарження нотаріальних дій.  

6. Забезпечили можливість користуватися 45 000 різноманітних шаблонів, заяв і скарг.  

7. Застосували хмарні технології, що дасть нотаріусам можливість мати миттєвий доступ до документів із будь-якого місця, а отже покращить мобільність і продуктивність. 

8. Подбали про кібербезпеку, а отже про надійний захист інформації та даних про клієнтів. 

LIGA360: Нотаріус - це справжній помічник, який допоможе нотаріусу продуктивно провадити свою діяльність, запобігаючи ризикам, скандалам чи фінансовим втратам, як щодо себе, так і щодо своїх клієнтів. 

Дізнатися більше можна за посиланням  

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини