Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податківці змінили план перевірок фізичних осіб на 2023 рік

Реклама

Державна податкова служба оновила План-графік документальних планових перевірок платників податків на 2023 рік (станом на 19.12.2023).

Оновлено Розділ ІІІ плану-графіка «Документальні планові перевірки фізичних осіб» (планується перевірити 256 фізосіб).

11 грудня зміни були внесені до Розділу I «Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб» та Розділу II «Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів» (планується перевірити 941 юрособу та 76 фінустанов, постійних представництв та представництв нерезидентів).

Нагадаємо, що раніше зміни вносились до Розділу IV плану-графіка "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" (заплановано провести 28 перевірок).

Важливо: Набув чинності Закон про часткове повернення документальних податкових перевірок

Плани-графіки перевірок органів держнагляду на 2023 рік - є у LIGA360. А ще ви знайдете довідкову інформацію та алгоритми дій, щоб максимально захистити свій бізнес. Спробуйте LIGA360 прямо сьогодні.

Читайте також: Податкові спори: судді Верховного Суду висвітлили актуальні правові позиції

Відновлено строки надання індивідуальних податкових консультацій: Закон № 3219-ІХ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини