Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ТОП-10 правових подій тижня

Реклама

1. Набув чинності Закон щодо посиленого моніторингу політично значущих осіб (PEP)

29 жовтня набув чинності Закон № 3419-IX ""Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення" щодо політично значущих осіб"

Детальніше

2. Уряд змінив порядок проведення іспитів на рівень володіння державною мовою

27 жовтня Кабінет Міністрів ухвалив постанову «Про внесення змін до Порядку проведення іспитів на рівень володіння державною мовою»

Детальніше

3. В Україні можуть встановити кримінальну відповідальність за електронно-комунікаційне шахрайство

В Парламенті зареєстровано законопроєкт № 10190 "Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за електронно-комунікаційне шахрайство"

Детальніше

Як впливає певна норма закону на вашу бізнес-діяльність? Відповідь надасть Legal Solution. Знаходьте пов?язану аналітику та довідкову інформацію для будь-якого закону. Більше переваг за посиланням.      

4. Кабмін уточнив процедуру зняття обтяжень у Держреєстрі обтяжень рухомого майна

Кабінет Міністрів за ініціативою Мін'юсту вдосконалив процедуру зняття обтяжень у Державному реєстрі обтяжень рухомого майна

Детальніше

5. У Парламенті зареєстровано законопроєкт щодо відповідальності за порушення комендантської години

27 жовтня народні депутати зареєстрували у Верховній Раді законопроєкт № 10195 «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та інших законів щодо встановлення адміністративної відповідальності за порушення вимог або невиконання деяких заходів правового режиму воєнного стану»

Детальніше

6. Змінено порядок виплати щомісячної надбавки за вислугу років прокурорам та іншим працівникам органів прокуратури

Уряд уніс зміни до Порядку виплати щомісячної надбавки за вислугу років прокурорам та іншим працівникам органів прокуратури

Детальніше

Всі джерела інформації для вашої роботи - в новому рішенні LIGA360 PRO. Доступ до найповнішої бази законодавства, судових рішень та інструментів перевірки контрагентів. Дізнайтеся більше переваг за посиланням 

7. Уряд схвалив до другого читання проєкт Держбюджету на 2024 рік

Міністерство фінансів інформує, що 2 листопада Кабінет Міністрів схвалив до другого читання проєкт Закону «Про Державний бюджет України на 2024 рік»

Детальніше

8. Як НАЗК моніторитиме спосіб життя суб'єктів декларування: затверджено порядок

Відповідний наказ від 26 жовтня 2023 року № 236/23 набере чинності з дня офіційного опублікування

Детальніше

9. У Раді зареєстровано проєкт щодо квартир, стягнених у дохід держави за рішенням суду відповідно до Закону про санкції

Кабінет Міністрів як суб'єкт права законодавчої ініціативи зареєстрував у Верховній Раді проєкт Закону № 10199 «Про внесення змін до деяких законів України щодо квартир, стягнених в дохід держави за рішенням суду відповідно до Закону України «Про санкції»

Детальніше

10. Податкові спори: судді Верховного Суду висвітлили актуальні правові позиції

Суддя Верховного Суду в Касаційному адміністративному суді Наталія Блажівська розповіла про вплив судової практики на правозастосування у сфері оподаткування.

Детальніше

Здійснюйте legal research українського законодавства й судової практики, прогнозуйте результати судових справ, читайте експертну аналітику з "гарячих" тем. Якщо ви професійно працюєте з НПА, для ознайомлення з рішенням LIGA360 замовте тестовий доступ за посиланням.

Читайте також: ТОП-10 судових рішень Верховного Суду для бізнесу у 2023 році

15 матеріалів, що будуть цікаві водіям

Як спростити роботу нотаріуса?

Чи можна розірвати трудовий договір дистанційно?

Поділ майна подружжя: що потрібно знати?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини