Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Раді зареєстровано проєкт щодо квартир, стягнених у дохід держави за рішенням суду відповідно до Закону про санкції

Реклама

Кабінет Міністрів як суб'єкт права законодавчої ініціативи зареєстрував у Верховній Раді проєкт Закону № 10199 «Про внесення змін до деяких законів України щодо квартир, стягнених в дохід держави за рішенням суду відповідно до Закону України «Про санкції».

Деталі законодавчої ініціативи повідомив Тарас Мельничук, постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді.

Законопроєкт спрямований на забезпечення реалізації Фондом державного майна нерухомого майна - квартир, стягнутих в дохід держави за рішенням суду відповідно до Закону «Про санкції».

У проєкті запропоновано внести зміни до:

  • Закону «Про приватизацію державного і комунального майна», якими поширити дію Закону на приватизацію об'єктів житлового фонду, стягнених у дохід держави за рішенням суду відповідно до Закону «Про санкції», та віднести такі об'єкти до об'єктів малої приватизації, якщо Уряд визначить такий спосіб виконання рішення суду;

  • Закону «Про приватизацію державного житлового фонду», якими передбачити, що дія зазначеного Закону не поширюватиметься на приватизацію об'єктів державного житлового фонду, стягнених у дохід держави за рішенням суду відповідно до Закону «Про санкції», коли Уряд визначить такий спосіб виконання рішення суду.

Перевір, чи у компанії є зв'язки з рф і рб. ContrAgent у LIGA360 покаже всю інформацію про потенційних бізнес-партнерів. Знай, з ким маєш справу.

Читайте також:

Що таке офшор і чи завжди це незаконно?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини