Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ТОП-10 правових подій тижня

Реклама

1. Набув чинності Закон щодо оптимізації трудових відносин

19 липня набув чинності Закон № 2352-IX «Про внесення змін до деяких законів України щодо оптимізації трудових відносин».

Детальніше

Читайте також: Закон щодо оптимізації трудових відносин прийнято: які основні зміни?

Докладно основні положення Закону проаналізувала Інеса Летич, радник юридичної фірми "Астерс".

2. З 16 липня 2022 року мова вебресурсів і користувацьких інтерфейсів - українська: чергові зміни Закону про мову

16 липня 2022 року набрали чинності частина друга та шоста статті 27 Закону «Про забезпечення функціонування української мови як державної», які регламентують використання державної мови в мережі Інтернет та мови інтерфейсів комп'ютерних програм, встановлених на товарах.

Детальніше

3. Дашборд для юридичної компанії - єдиний спосіб тримати все під контролем

Дашборд - це візуальний звіт із діаграмами та графіками, який візуально показує, що відбувається у вас у компанії.

Детальніше

Зашли в глухий кут у складному управлінському рішенні? Побачити повну картину допоможе IT-платформа LIGA360. Отримайте персонально налаштований дашборд з ключовими даними про свій бізнес: партнери, конкуренти, репутація та імідж в медіа, галузь і ринки, судові рішення і засідання, зміни в правовому полі, нерухомість і майно. Щоб дізнатись про всі переваги LIGA360, замовте презентацію.

4. Мораторій на проведення заходів контролю скасовано: Держпраці пояснила, кому чекати інспектора праці

19 липня 2022 року набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації трудових відносин».

Детальніше

5. Прийнято Закон про осучаснення трудових відносин для бізнесу: що передбачено

19 липня 2022 року Верховна Рада прийняла Закон (проект № 5371) «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення регулювання трудових відносин у сфері малого і середнього підприємництва та зменшення адміністративного навантаження на підприємницьку діяльність»

Детальніше

6. Бізнес звільнено від відповідальності за несвоєчасне оприлюднення фінансової звітності: Закон прийнято

19 липня Верховна Рада ухвалила в другому читанні урядовий законопроект № 7378 «Про внесення змін до Закону України «Про захист інтересів суб'єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни» щодо звільнення від відповідальності за порушення строків оприлюднення фінансової звітності у період дії воєнного стану або стану війни».

Детальніше

Інформація - запорука стійкості бізнесу в умовах воєнного стану. Отримуйте ключові дані для ухвалення рішень топ-командою. Зміни законодавства, перевірка контрагентів щодо ризиків й зв'язків з рф і рб, моніторинг медіа-згадок. До кінця місяця придбай LIGA360 для бізнесу за вигідною ціною.

7. Рада врегулювала трудові відносини з фрілансерами

18 липня народні депутати прийняли Закон (проект № 5161) «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання трудових відносин з нефіксованим робочим часом».

Детальніше

8. Дублікати свідоцтв і витяги з ДРАЦС відтепер можна замовити на порталі Дія

Повторну видачу свідоцтв та отримання витягів з Державного реєстру актів цивільного стану громадян тепер можна замовити на порталі Дія.

Детальніше

9. Юридичний аналіз звільнення Генерального прокурора та призначення керівника САП

Експерти спрогнозували три сценарії розвитку подій

Детальніше

10. Спори у справах за участю органів Держпраці: опубліковано огляд судової практики КАС ВС

Верховний Суд опублікував огляд судової практики КАС ВС зі спорів у справах за участю органів Державної служби України з питань праці.

Детальніше

Як адвокату професійно зростати й слідкувати за змінами? З цифровим рішенням LIGA360: АДВОКАТ НААУ. У рішенні ви зможете переглянути навчальні продукти ВША у межах встановленого НААУ річного обсягу залікових балів, читати експертні матеріали, аналізувати законодавство й готуватися до судових засідань. Оцініть усі переваги робочого простору LIGA360: АДВОКАТ НААУ, замовивши доступ.

Читайте також: Як перейти на іншу групу єдиного податку?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини