Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бізнес звільнено від відповідальності за несвоєчасне оприлюднення фінансової звітності: Закон прийнято

Реклама

19 липня Верховна Рада ухвалила в другому читанні урядовий законопроект № 7378 «Про внесення змін до Закону України «Про захист інтересів суб'єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни» щодо звільнення від відповідальності за порушення строків оприлюднення фінансової звітності у період дії воєнного стану або стану війни».

Голова політичної партії «Слуга Народу» Олена Шуляк пояснила, що документ на період воєнного стану звільняє бізнес від відповідальності за несвоєчасне оприлюднення фінансової звітності.

За її словами, бізнес не штрафуватимуть за це протягом всього воєнного стану, а також ще 3 місяці після його припинення чи скасування.

«Підприємці зможуть оприлюднити фінансову звітність за весь період на своїй вебсторінці або своєму вебсайті протягом 3 місяців після припинення чи скасування воєнного стану», - запевнила Олена Шуляк.

Вона заявила, що нововведення стосується як юридичних осіб, так і приватних підприємців.

Детальніше про документ ми писали в матеріалі: Бізнес не штрафуватимуть за прострочення звітності під час війни: Рада попередньо підтримала законопроект

Єдине середовище LIGA360 для роботи антикризової команди. Керівники, юристи, hr-фахівці, бухгалтери й спеціалісти з безпеки - усі ключові ролі компанії отримують інформацію синхронно й спільно ухвалюють рішення. Спробуйте до кінця місяця на вигідних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини