Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ТОП-10 правових подій тижня

Реклама

1. Погашення усієї суми податкового боргу за рахунок майна боржника: ВС відступив від попередніх висновків

Суд дійшов висновку, що у разі звернення податкового органу з позовом до суду про надання дозволу на погашення усієї суми податкового боргу за рахунок майна платника, що перебуває у податковій заставі, застосуванню підлягає Податковий кодекс України.

Детальніше

2. ПАРЄ визнала геноцидом депортацію українських дітей до рф

Парламентська Асамблея Ради Європи офіційно визнала ордер на арешт путіна

Детальніше

3. Опубліковано Закон про заборону пропаганди російської імперської політики

27 квітня в газеті "Голос України" опубліковано Закон 3005-IX «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії».

Детальніше

Витрачаєш багато часу на аналіз законодавства? Спробуй найзручніші інструменти legal research в LIGA360. Миттєвий пошук серед мільйонів документів. Для кожного НПА - пов'язана аналітика, законодавство та судові справи. Дізнайся більше переваг за посиланням.

4. Опубліковано Закон про нові правила набуття громадянства України

27 квітня в газеті "Голос України" опубліковано Закон № 2996-IX «Про внесення змін до Законів України «Про громадянство України» та «Про забезпечення функціонування української мови як державної» щодо умов прийняття до громадянства України», який передбачає складання комплексного іспиту з основ Конституції та історії України для тих, хто бажає отримати українське громадянство, а також володіння українською мовою

Детальніше

5. Змінено Модельний статут товариства з обмеженою відповідальністю: що передбачено урядовою постановою

Уряд уніс зміни до Модельного статуту товариства з обмеженою відповідальністю, затвердженого постановою від 27 березня 2019 року № 367

Детальніше

6. Змінено терміни зберігання первинних документів: Президент підписав Закон

Президент підписав Закон № 2970-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо імплементації міжнародного стандарту автоматичного обміну інформацією про фінансові рахунки», який набере чинності на наступний день після офіційного опублікування, за винятком окремих статей.

Детальніше

Будьте готовими до перевірок контролюючих органів у 2023 році! Модуль "Мистецтво оборони" у LIGA360 надасть відповіді, як захистити бізнес правовим шляхом. Замовте прямо сьогодні.

7. єВідновлення: Кабмін ухвалив порядок надання державної допомоги на ремонт пошкодженого житла

Уряд ухвалив порядок надання державної допомоги на ремонт пошкодженого житла. Він передбачає надання громадянам, чиє житло було пошкоджено внаслідок збройної агресії рф, державної допомоги на поточний ремонт житла.

Детальніше

8. Постанова про використання Платформи реєстрів набрала чинності

22 квітня набрала чинності урядова постанова від 18 квітня 2023 року № 356 «Деякі питання створення та функціонування державних електронних платформ для ведення публічних електронних реєстрів».

Детальніше

9. Внесено зміни до Положення про військово-транспортний обов'язок

Постановою Кабміну № 373 від 21 квітня внесено зміни до пункту 13 Положення про військово-транспортний обов'язок

Детальніше

10. Дію карантину через COVID-19 продовжено до 30 червня: рішення Уряду

Кабінет Міністрів через COVID-19 продовжив режим надзвичайної ситуації в єдиній державній системі цивільного захисту, а також карантин на всій території України до 30 червня 2023 року.

Детальніше

Запропонуйте своїй команді універсальний і зручний інструмент для роботи - рішення LIGA360. Придбайте його для 10 користувачів за ціною 3! На вибір - рішення для керівників, юристів, бухгалтерів та HR. Деталі акції. 

Читайте також:

Строк прийняття спадщини в умовах воєнного стану: практика ВС щодо 10-місячного строку прийняття

Юридичний бізнес в Україні: поточний стан та майбутні перспективи

ТОП-5 цікавих рішень Верховного Суду, ухвалених в період воєнного стану

Як перейти на іншу групу єдиного податку?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини