Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Внесено зміни до Положення про військово-транспортний обов’язок

Реклама

Постановою Кабміну № 373 від 21 квітня внесено зміни до пункту 13 Положення про військово-транспортний обов'язок. Постанова № 373 набуде чинності з дня опублікування.

Тарас Мельничук, постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді, повідомив, що відповідні зміни внесено з метою приведення у відповідність до статті 6 ЗУ «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію».

Встановлено, що інформація про реєстрацію (перереєстрацію) та зняття з обліку транспортних засобів, які перебувають у власності підприємств, установ та організацій і можуть бути призначені для задоволення потреб Збройних Сил та інших військових формувань в особливий період, подається до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки територіальними органами з надання сервісних послуг МВС щокварталу та протягом 5 робочих днів з дати надходження відповідних запитів від таких центрів.

Вся актуальна база законодавства й судових рішень є у LIGA360. Знаходьте потрібний документ в один клік - побачте весь обсяг пов'язаних аналітичних матеріалів, судових прецедентів, НПА тощо. Спробуйте найзручніше рішення для legal research прямо сьогодні. 

Читайте також: Рада підтримала за основу законопроєкт щодо удосконалення питань оформлення документів та лікування військовослужбовців під час дії воєнного стану

Демобілізація через 18 місяців з моменту мобілізації: законопроєкт

Депутати підтримали зміни до законів щодо умов прийняття до громадянства України

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини