Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Підземні паркінги дозволять розміщувати під закладами харчування, спорту та охорони здоров’я

14 червня 2018, 11:00
365
0
Автор:
Реклама

Мінрегіон пропонує дозволити розміщувати підземні паркінги під закладами харчування, спорту, культури та охорони здоров'я (окрім корпусів з палатами) при їх проектуванні.

Відповідна норма міститься у змінах до ДБН В.2.3-15:2007 «Споруди транспорту. Автостоянки і гаражі для легкових автомобілів». Зміни до ДБН будуть затверджені найближчим часом та набудуть чинності через 3 місяці після опублікування.

Так, відповідно до запропонованих змін, паркінг повинен бути відділений перекриттям REI 180. Технічні приміщення закладів, під якими розташовуватиметься паркінг, мають бути відокремлені від нього суцільною протипожежною стіною першого типу.

Також паркінг повинен мати самостійні шляхи евакуації та відокремлені інженерні комунікації.

Крім того, раніше Мінрегіон повідомив про скасування обов'язкового проектування сміттєпроводів в багатоповерхових житлових будинкахзаборону організації парковок для автомобілів усередині нових житлових кварталів, введенні меж максимального поширення завалів меж мінімальної і максимальної щільності населення в забудові, висоти житлової забудови, а також затвердив чотири нових ДБН: стосовно установ дошкільної освіти, учбових закладів, вулиць і доріг, планування і забудови територій. Також заплановано дозволити скління балконів і лоджій вище третього поверху при проектуванні нових і реконструкції існуючих житлових будинків. Крім того, зміниться призначення прибудинкових територій.

Лише з 8 по 23 червня 2018 року всі бажаючі мають можливість отримати 30% знижку, придбавши сервіси, системи та видання від ЛІГА:ЗАКОН. Все що потрібно для цього - оплатити абонентне обслуговування на 5 місяців вперед.

Для отримання детальнішої інформації про акцію перейдіть за посиланням.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНИМ тестом  та оцінить увесь масштаб та переваги послуг компанії.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини