Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Сьогодні парламент має намір розглянути

5 квітня 2011, 11:00
341
0
Реклама

Законопроект № 7520 про виробництво військової техніки покликаний встановити правовий режим виробництва, основні принципи регулювання державою цього процесу і порядок залучення недержавних інвестицій в цю сферу.

Парламент також має намір розглянути законопроект № 7378регулюючий відшкодування державою власникові вартості майнаяке може бути примусово відчужене на підставі частини 5 статей 41 Конституції (в умовах режиму воєнного або надзвичайного стану).

Створення і діяльність садових товариствзокрема, права і обов'язки членів суспільств, склад і повноваження органів управління, порядок розробки проектів забудови території суспільств запропоновані законопроектом № 5533який також стане сьогодні предметом розгляду Ради.

Планується до розгляду парламентом ініціатива Наталії Королівської (БЮТ) (законопроект № 8024) по забороні інтерактивних закладів як частини ігорного бізнесу.

На порядку денному числиться і законопроект № 8096яким запропоновано привести у відповідність з вимогами УКТЗЕД коди товарів, що використовуються у видавничій діяльності, що необхідно для звільнення з від сплати митного збору.

На сьогодні заплановані і цілих три законопроекти про електронну комерцію, правилах для електронних угод: проект Юрія Полунеева (ПР)№ 6086, проект Антона Яценко (ПР) № 6086-1 проект Віталія Коржа (БЮТ) і Юрія Мороко (ПР) № 6086-2.

У законопроекті № 8025представленому КМУ на розгляд парламенту, виноситься пропозиція уряду про твердження ним методики розрахунку вартості робіт, пов'язаних з обов'язковою сертифікацією продукції.

Числиться на порядку денному ветований і повернений Президентом до парламенту зі своїми пропозиціями законопроект № 4179 о застосуванні амністії у Україні, який в цілому можна охарактеризувати як що посилює правила амністії.

Серед тих, що не значаться на порядку денному, але рекомендованих для включення (а, означає, що мають шанс бути розглянутими) - законопроект Президента № 8306 про державну службущо забороняє держслужбовцям полягати в політичних партіях і демонструвати свої політичні погляди, а також урядові законопроекти про спрощення процедур відкриття (проект № 8294) і закриття (проект № 8295) бізнесу, у тому числі з "мовчазної згоди".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини