Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Профільний комітет рекомендує Раді ухвалити в цілому зміни до КУпАП щодо посилення відповідальності за дрібне викрадення майна

Реклама

21 червня 2024 року на позачерговому засіданні Комітету ВР з питань правоохоронної діяльності народні депутати розглянули підготовлений до другого читання проєкт Закону № 11068 «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за дрібне викрадення чужого майна».

Детальніше про проєкт читайте в окремому матеріалі ЮРЛІГИ.

Комітет рекомендував включити до порівняльної таблиці та підтримав пропозиції щодо внесення змін до Закону «Про прокуратуру», які передбачають, що за поданням Генеральної інспекції Генеральний прокурор може відсторонити прокурора від виконання службових повноважень під час проведення службового розслідування або перевірки доброчесності в порядку, затвердженому Генеральним прокурором, - до закінчення службового розслідування або перевірки доброчесності.

Члени Комітету за результатами розгляду прийняли рішення рекомендувати Верховній Раді ухвалити законопроєкт у другому читанні та в цілому як закон.

За повідомленням прес-служби Апарату ВР.

Нова LIGA360 змінює все! Переглядай зв'язки документів з іншими НПА, судовою, аналітичною, довідковою інформацією. Дізнайся більше переваг, замовивши персональну презентацію.

Читайте також:

Посилення кримінальної відповідальності за злочини проти власності в умовах воєнного стану в Україні: проблема кваліфікуючої ознаки та шляхи її вирішення

Рада попередньо підтримала законопроєкт щодо організації роботи судів

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини