Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відсторонення від роботи через відсутність щеплення проти COVID-19: до ОАСК надійшов вже десятий позов

Реклама

Окружним адміністративним судом міста Києва зареєстровано позов до Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України та державного секретаря Мінстратегпрому Олени Спіріної щодо оскарження наказу про відсторонення від роботи через відсутність щеплення проти COVID. Прес-служба ОАСК повідомила, що це вже десятий позов за останні півтора місяці стосовно відсторонення від роботи через відсутність щеплення проти COVID-19.

Зокрема, серед вимог позову - визнати протиправним та скасувати наказ державного секретаря про відсторонення позивача, зобов'язати Мінстатегпром поновити його на роботі та стягнути з міністерства на користь позивача середній заробіток за час вимушеного прогулу.

Позивач вважає, що оскаржуваний наказ є протиправним, оскільки, на його думку, він прийнятий за відсутності визначеного законом порядку відсторонення.

Зазначається, що суд вирішує питання відкриття провадження в справі.

Раніше ми писали: Відсторонення від роботи через відсутність щеплення проти COVID-19: до ОАСК надійшов черговий позов

Бажаєте контролювати зміни судових справ? Налаштуйте моніторинг на ІТ-платформі LIGA360. Система сповіщатиме про появу нових рішень відповідної тематики або у певній справі. Замов презентацію рішення LIGA360:Юрист прямо сьогодні та дізнайся, як ефективно аналізувати судову практику.

Встигніть на акційну пропозицію LIGA ZAKON до Нового Року. Плати за менший тариф - отримуй преміум-пакет LIGA360 для професійної ролі. Святкова пропозиція діє тільки до 14 січня.

Читайте також:

Як клієнти обирають юридичну фірму?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини