Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відсторонення від роботи через відсутність щеплення проти COVID-19: до ОАСК надійшов черговий позов

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва зареєстрував позов до Державної установи «Академія патрульної поліції» щодо оскарження наказу про відсторонення від роботи через відсутність щеплення проти COVID.

Деталі повідомляє пресслужба суду.

Зокрема, позивач просить суд визнати протиправним і скасувати наказ Академії патрульної поліції від 08.11.2021 р. про відсторонення його від виконання службових обов'язків та стягнути на його користь середній заробіток за час вимушеного прогулу. Наразі суд вирішує питання відкриття провадження в адміністративній справі.

Це вже дев'ятий позов до суду стосовно відсторонення від роботи через відсутність щеплення проти COVID-19 за останній місяць.

Раніше в ОАСК повідомляли про оскарження наказів Державного космічного агентства та НКРЕКП.

Бажаєте контролювати зміни судових справ? Налаштуйте моніторинг на ІТ-платформі LIGA360. Система сповіщатиме про появу нових рішень відповідної тематики або у певній справі. Замов презентацію рішення LIGA360:Юрист прямо сьогодні та дізнайся, як ефективно аналізувати судову практику.

Встигніть на акційну пропозицію LIGA ZAKON до Нового Року. Плати за менший тариф - отримуй преміум-пакет LIGA360 для професійної ролі. Святкова пропозиція діє тільки до 14 січня.

Читайте також:

Як клієнти обирають юридичну фірму?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини