Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЄС відклав запуск системи біометричного контролю на кордонах

Реклама

Європейський Союз вирішив знову відкласти впровадження системи в'їзду/виїзду (EES), яке було призначено на 10 листопада цього року.

Новину про відкладення нової системи кордонів ЄС оголосила комісар із внутрішніх справ Ілва Йоханссон під час зустрічі міністрів внутрішніх справ ЄС, повідомили в Schengen.News.

За її словами, дата 10-го листопада вже не розглядається, оскільки Німеччина, Франція та Нідерланди заявили про неготовність прикордонних комп'ютерних систем.

Висловлюючи занепокоєння ситуацією, комісар Йоханссон сказала, що вона сподівається, що ЄС зможе розпочати впровадження EES якнайшвидше, підкресливши, що наразі немає нових часових рамок.

Також Ілва Йоханссон зазначила, що ЄС зараз розглядає поетапний запуск EES, однак навіть якщо таке рішення буде прийнято, поетапне впровадження не розпочнеться 10 листопада 2024 року.

Юристе, поспішай! Зараз діє Special program для рішення LIGA360. Інноваційний функціонал на основі АІ для legal research, повна база законодавства, судової практики й аналітики для юриста. Детальніше за посиланням 

Читайте також: Україна та Європейський Союз продовжили дію «транспортного безвізу» ще на рік

Що таке Due Diligence і чому це важливий етап угоди

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини