Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Доопрацьовано програмне забезпечення Єдиного держреєстру юросіб, ФОП та громадських формувань

Реклама

Міністерство юстиції інформує, що відповідно до наказу від 5 травня 2023 року № 1692/5 «Про затвердження Порядку надання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» відомості про наявність або відсутність виконавчих проваджень щодо юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців доступні шляхом сканування QR-коду або у вигляді переходу за посиланням на результати пошуку на офіційному вебсайті Міністерства юстиції, з використанням якого забезпечується доступ до інформації Автоматизованої системи виконавчого провадження.

У витязі з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань в окремому блоці розміщено QR-код.

У результатах безоплатного доступу до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, що здійснюється в електронній формі з використанням порталу електронних сервісів, в окремому блоці розміщено гіперпосилання.

При скануванні QR-коду або при натисканні гіперпосилання відбувається перехід на результати пошуку в Автоматизованій системі виконавчого провадження.

Міністерство юстиції звертає увагу, що відомості про виконавчі провадження є завжди актуальними на момент переходу за таким QR-кодом або гіперпосиланням.

SMS-Маяк - надійна допомога бізнесу в захисті нерухомості та землі. Налаштуйте моніторинг та отримуйте сповіщення про зміни в реєстрі речових прав. Замовляйте за посиланням.

Скористайся найгарячішою пропозицією - Summer program від LIGA ZAKON! Твоя знижка на нову LIGA360 для контролю бізнес-ризиків й ухвалення рішень. Забезпеч всю команду інформацією і економ більше з кожною додатковою ліцензією.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини