Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Європейський Союз відкрив переговори про вступ України

Реклама

25 червня у Люксембурзі відбулась перша Міжурядова Конференція між Україною та ЄС, що ознаменувала початок фактичних перемовин про членство України в Європейському Союзі. Відповідне повідомлення з'явилось на сайті Урядового порталу.

Українську делегацію очолила Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина, головний переговірник. До учасників конференції через відеозв'язок звернувся Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

"Попереду ще багато роботи на шляху до вступу. Ми готові до неї. Ми продемонстрували, що можемо рухатися швидко і досягати неможливого. Сьогоднішня подія це чітко демонструє", - зазначив Денис Шмигаль.

Вступну заяву від України представила Віце-прем'єр-міністр Ольга Стефанішина. За її словами, Україна розглядає процес приєднання до ЄС як інструмент для трансформації та адаптації до стандартів, які вимагаються від усіх членів ЄС, а також для підвищення загальної ефективності та конкурентоспроможності як ЄС, так і України на міжнародному рівні.

Вона підкреслила, що Україна готова адаптувати законодавство ЄС в повному обсязі та створити ефективні адміністративні та судові можливості для його повного впровадження.

Скористайся найгарячішою пропозицією - Summer program від LIGA ZAKON! Твоя знижка на нову LIGA360 для контролю бізнес-ризиків й ухвалення рішень. Забезпеч всю команду інформацією, і економ більше з кожною додатковою ліцензією. 

Вам також буде цікаво: Європарламент схвалив передачу Україні 50 млрд євро допомоги

Україна на шляху до членства в ЄС: які кроки вже позаду і що ще необхідно зробити

ТОП-10 юридичних порад для ведення бізнесу за кордоном

Цікаві судові рішення у спорах з держорганами 2023

Практика реструктуризації кредитних зобов'язань під час війни: що, як і коли

Фінмоніторинг під час війни: що потрібно врахувати?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини