Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ТОП-10 правових подій тижня

Реклама

1. Рада ухвалила Закон про правонаступництво у трудових відносинах

Верховна Рада ухвалила Закон «Про внесення змін до Кодексу законів про працю України щодо правонаступництва у трудових відносинах» (урядовий законопроєкт № 8244)

Детальніше

Платіть менше - отримуйте більше! Тільки у квітні заощаджуйте 40% при замовленні преміум-рішення LIGA 360: Юрист. Встигніть скористатись вигідною ціною. 

2. Прийнято Закон щодо вдосконалення порядку здійснення кримінального провадження

Верховна Рада прийняла Закон «Про внесення змін до статті 31 Кримінального процесуального кодексу України щодо вдосконалення порядку здійснення кримінального провадження» (законопроєкт №11130)

Детальніше

3. Верховна Рада ухвалила Закон щодо звільнення роботодавцем працівника за колабораціонізм

Верховна Рада ухвалила Закон про внесення змін до Кодексу законів про працю України щодо встановлення додаткової підстави розірвання трудового договору з ініціативи роботодавця та деяких інших питань (законопроект №7731)

Детальніше

4. Врегульовано працю домашніх працівників: що передбачено?

Верховна Рада ухвалила Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо регулювання праці домашніх працівників" (законопроєкт № 5695)

Детальніше

5. Державна виконавча служба наклала арешт на все майно колишнього голови Верховного Суду

Про це повідомив заступник Міністра юстиції з питань виконавчої служби Андрій Гайченко

Детальніше

LIGA360 Legal Solution допоможе кожному фахівцю, що потребує аналізу законодавства й пошуку НПА. Керівникам, юристам, бухгалтерам, кадровикам та іншим фахівцям. Замовте доступ за посиланням   

6. Верховна Рада підтримала спрощення торгівлі вживаними авто

Верховна Рада ухвалила за основу законопроєкт № 9083 щодо дерегуляції та детінізації ринку торгівлі вживаними транспортними засобами

Детальніше

7. Блокування коштів на банківських рахунках боржників: Мін'юст роз'яснив, що варто знати

Міністерство юстиції нагадує, що відповідно до статті 18 Закону «Про виконавче провадження» (далі - Закон) виконавець здійснює заходи примусового виконання рішення у спосіб та в порядку, які встановлені виконавчим документом та Законом

Детальніше

8. Президент увів у дію рішення РНБО щодо протидії негативним наслідкам азартних ігор в Інтернеті

Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 20 квітня 2024 року "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі Інтернет"

Детальніше

Здійснюйте legal research українського законодавства й судової практики, прогнозуйте результати судових справ, читайте експертну аналітику з "гарячих" тем. Якщо ви професійно працюєте з НПА, для ознайомлення з рішенням LIGA360 замовте тестовий доступ за посиланням.

9. Рада підтримала законопроєкт щодо захисту інтересів власників земельних паїв

Верховна Рада прийняла у першому читанні за основу проєкт Закону № 11150 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту інтересів власників земельних часток (паїв), а також застосування адміністративної процедури у сфері земельних відносин»

Детальніше

10. Законопроєкт про звернення пройшов перше читання: основні положення

Верховна Рада підтримала в першому читанні за основу проєкт Закону № 11082 «Про звернення», який було підготовлено з метою удосконалення законодавства про звернення та його приведення у відповідність до Закону «Про адміністративну процедуру»

Детальніше

Читайте також: 5 світових юридичних трендів 2024 року

Як спростити роботу нотаріуса?

Чи можна розірвати трудовий договір дистанційно?

Поділ майна подружжя: що потрібно знати?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини