Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Смертельна ДТП на блокпосту за участі судді: суд залишив обвинуваченого під вартою та заарештував його майно

Реклама

Святошинський районний суд міста Києва продовжив термін дії запобіжного заходу судді, який обвинувачується у вчиненні смертельної ДТП у стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомила прес-служба Київської міської прокуратури.
Згідно з ухвалою суду, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави продовжено на 2 місяці, до 17 лютого 2024 року включно.
Також суд задовольнив клопотання прокурора в частині арешту майна обвинуваченого, а саме земельної ділянки, розташованої в Київській області, та грошових коштів. Згідно з останньою декларацією, у власності суддя має 293 тис гривень та 25 тис. доларів США.

Зазначається, що на даний час у кримінальному провадженні триває судовий розгляд.

Раніше Вища рада правосуддя тимчасово відсторонила від здійснення правосуддя суддю Макарівського районного суду Київської області Олексія Тандира у зв'язку з притягненням до кримінальної відповідальності.

Майбутнє юридичного ринку вже тут! Спробуйте перше рішення для українських юристів LIGA360, яке поєднало весь обсяг судової практики та законодавства - та аналізує їх за технологіями великих даних. Ухвалюйте максимально інформовані правові рішення з LIGA360.

Читайте також:

А Ви впевнені у фінансовій стабільності Вашого партнера?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини