Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

А Ви впевнені у фінансовій стабільності Вашого партнера?

22 июня 2023, 09:15
1026
0
Автор:
Реклама

Фінансова звітність - один з найкращих індикаторів успішності партнера, якого ви обираєте для співпраці. Розуміти фінансові показники партнера - це можливість планувати успішні кроки при взаємодії, підписувати реальні угоди, розраховувати на повернення грошей за поставлені товари чи надані послуги, отримувати повернення кредитних чи боргових коштів.

Щоб не потрапити у фінансову пастку - радимо заздалегідь переглянути аналітику за всіма важливими індикаторами у LIGA360. Відсьогодні користувачам доступні данні щодо фінансово-майнового стану за 2022 рік.

Щоб переглянути інформацію саме за Вашим контрагентом - увійдіть до LIGA360 та введіть назву чи код ЄДРПОУ Вашого партнера.

Після цього перейдіть за закладинку аналітики та перегляньте аналітичні данні про компанію та її фінансово майновий стан 2022.

Нагадаємо, рішення LIGA360 надає вичерпну інформацію при здійсненні KYC Ваших контрагентів - переглянути стан компанії, її борги, наявність у санкційних списках, перевірити зв'язки компанії та її бенефіціарних власників із рф/рб, ознайомитись із судовими справами, медіактивністю тощо.

Функціонал перевірки та моніторингу юридичних і фізичних осіб, персон доступний у рішеннях LIGA360 для компанії в цілому та спеціалістів: керівників, фахівців з комплаєнсу, юристів, бухгалтерів, спеціалістів по роботі з персоналом. Щоб дізнатись більш детальні інформацію - замовляйте безкоштовну презентацію за посиланням

Оставьте комментарий
Войдите чтобы оставить комментарий
Войти
Подпишитесь на рассылку
Главные новости и аналитика для вас по будням

Похожие новости