Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Україна на шляху до членства в ЄС: які кроки вже позаду і що ще необхідно зробити

Реклама

Європейська Рада ухвалила рішення розпочати переговори про вступ України до Європейського Союзу.

"Тепер Європейська комісія має підготувати так звану переговорну рамку з Україною. Голосування щодо її затвердження може відбутися на саміті ЄС у березні 2024 року, якщо до того часу Україна виконає необхідні умови", - повідомила прес-служба Апарату ВР.

Департамент комунікацій Секретаріату Кабінету Міністрів України зазначив, що мета Уряду - бути повністю готовими до вступу в ЄС вже за декілька років.

Скористайтеся новорічною пропозицією для рішень LIGA360! Отримайте знижку 30% при оплаті тарифу на 6 місяців, та 40% при оплаті 12 місяців. Встигніть до кінця грудня. 

"Який шлях ми пройшли та які кроки ще маємо зробити, щоб стати повноправним членом Європейського Союзу, - дивіться в інфографіці", - йдеться в повідомленні.

LIGA360 дає змогу перевіряти компанії у світових санкційних списках, зокрема країн ЄС та США, а також санкційних списках України (РНБОУ, АМКУ). Спробуйте інструмент для перевірки токсичних бізнес-зв'язків прямо зараз. Більше про можливості LIGA360 для контролю compliance ризиків - за посиланням.

Вам також буде цікаво:

ТОП-10 юридичних порад для ведення бізнесу за кордоном

Цікаві судові рішення у спорах з держорганами 2023

Практика реструктуризації кредитних зобов'язань під час війни: що, як і коли

Фінмоніторинг під час війни: що потрібно врахувати?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини