Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Європейська Рада вирішила розпочати переговори про вступ України до ЄС

Реклама

Європейська Рада ухвалила рішення розпочати переговори про вступ України до Європейського Союзу. Про це в соцмережі X написав голова Європейської ради Шарль Мішель.

"Європейська Рада вирішила розпочати переговори про вступ України та Молдови", - йдеться в його повідомленні, опублікованому ввечері 14 грудня.

Також Грузії надано статус кандидата на членство в ЄС.

"Тепер Європейська комісія має підготувати так звану переговорну рамку з Україною. Голосування щодо її затвердження може відбутися на саміті ЄС у березні 2024 року, якщо до того часу Україна виконає необхідні умови", - повідомила прес-служба Апарату ВР.

Скористайтеся новорічною пропозицією для рішень LIGA360! Отримайте знижку 30% при оплаті тарифу на 6 місяців, та 40% при оплаті 12 місяців. Встигніть до кінця грудня. 

LIGA360 дає змогу перевіряти компанії у світових санкційних списках, зокрема країн ЄС та США, а також санкційних списках України (РНБОУ, АМКУ). Спробуйте інструмент для перевірки токсичних бізнес-зв'язків прямо зараз. Більше про можливості LIGA360 для контролю compliance ризиків - за посиланням.

Вам також буде цікаво:

ТОП-10 юридичних порад для ведення бізнесу за кордоном

Цікаві судові рішення у спорах з держорганами 2023

Практика реструктуризації кредитних зобов'язань під час війни: що, як і коли

Фінмоніторинг під час війни: що потрібно врахувати?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини