Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як подати заяву на відеоприйом або розгляд документів: роз'яснення ДП ІСС "Електронний суд"

Реклама

ДП ІСС "Електронний суд" розповіло, як подати заяву на відеоприйом або розгляд документів.

Запис на сайті ВКЗ

Натисніть кнопку «Записатися на відеоприйом» на головній сторінці сайту або оберіть пункт головного меню «Записатися на прийом»/«Подати заяву на розгляд документів» у правій верхній частині сайту.

На сторінці, що відкрилась у панелі пошуку, у лівій частині оберіть значення «Шукати організацію» або «Шукати особу», в правій частині сайту введіть назву організації або П. І. Б. особи, що здійснює прийом, та натисніть на кнопку пошуку або клавішу Enter на клавіатурі.

Якщо ви не знаєте назви організації або прізвище, ім'я, по батькові особи, що здійснює прийом, оберіть категорію, до якої належить організація, для перегляду зареєстрованих організацій.

Запис на порталі «Судова влада України»

На сторінках Державної судової адміністрації / територіальних управлінь / судів у складі порталу «Судова влада України», у яких є визначені посадові особи, що проводять відеоприйом або розгляд документів, у правій частині головної сторінки організації розміщено кнопку «Запис на відеоприйом» (біля контактних даних, адреси та розкладу роботи).

Після натискання відповідної кнопки, на сторінці, що відкрилась, за замовчуванням буде встановлено опцію «Шукати особу».

За повідомленням порталу «Судова влада України»

Підготовка до судового засідання стає зручнішою. Тепер VERDICTUM в LIGA360 має доступ до Кабінету Електронного суду. Аналізуйте судову практику та подавайте документи до суду в один клік.

Читайте також:

ТОП-10 цікавих рішень Верховного Суду 2023 року

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини