Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вища рада правосуддя продовжила відсторонення судді Олексія Тандира від здійснення правосуддя

Реклама

Сьогодні, 18 липня 2023 року, Вища рада правосуддя продовжила до 26 серпня 2023 року тимчасове відсторонення від здійснення правосуддя судді Макарівського районного суду Київської області Олексія Тандира у зв'язку з притягненням до кримінальної відповідальності. Про це повідомила прес-служба ВРП.

Зазначається, що Тандир О. В. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу, а саме у порушенні правил безпеки дорожнього руху, керуванні транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння, що спричинило смерть потерпілого, що передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п'яти до десяти років.

Нагадаємо, що 27 травня 2023 року Вища рада правосуддя надала згоду на утримання під вартою судді Олексія Тандира, а 2 червня цього року тимчасово відсторонила суддю від здійснення правосуддя на час досудового розслідування - до  25 липня 2023 року. Строк досудового розслідування продовжено до 26 серпня 2023 року.

Майбутнє юридичного ринку вже тут! Спробуйте перше рішення для українських юристів LIGA360, яке поєднало весь обсяг судової практики та законодавства - та аналізує їх за технологіями великих даних. Ухвалюйте максимально інформовані правові рішення з LIGA360.

Читайте також:

А Ви впевнені у фінансовій стабільності Вашого партнера?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини