Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ТОП-10 правових подій тижня

Реклама

1. Адвокати, нотаріуси, виконавці та всі юрособи повинні зареєструвати е-кабінет в Єдиній судовій системі

Верховна Рада 29 червня 2023 року на пленарному засіданні прийняла Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обов'язкової реєстрації та використання електронних кабінетів в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами» (законопроєкт № 7574-д)

Детальніше

2. Мін'юст надав роз'яснення щодо проведення держреєстрації прав на нерухоме майно

Про це йдется в Листі Мін'юсту № 79778/8.4.1/32-23 від 20.06.2023

Детальніше

3. Уряд ухвалив зміни щодо діяльності органів юстиції

Про це повідомила прес-служба Міністерства юстиції

Детальніше

Інформація працюватиме на вас - з рішенням LIGA360:Юрист. Здійснюйте legal research українського законодавства й судової практики, прогнозуйте результати судових справ, читайте експертну аналітику з "гарячих" тем. Замовте тестовий доступ за посиланням. 

4. Верховна Рада скасувала єдиний податок 2% з 1 серпня

Верховна Рада підтримала в цілому урядовий законопроєкт № 8401 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану»

Детальніше

5. ДПС оновила план планових перевірок на 2023 рік

Державна податкова служба оновила План-графік документальних планових перевірок платників податків на 2023 рік (станом на 27.06.2023 )

Детальніше

6. Функціонування установ виконання покарань в умовах воєнного стану: Рада ухвалила зміни

Рада внесла зміни щодо роботи установ виконання покарань в умовах воєнного часу. Йдеться про ухвалення відповідного Закону на засіданні 29 червня (законопроєкт № 8292 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо функціонування установ виконання покарань та установ попереднього ув'язнення в умовах воєнного часу»)

Детальніше

Будьте готовими до перевірок контролюючих органів у 2023 році! Модуль "Мистецтво оборони" у LIGA360 надасть відповіді, як захистити бізнес правовим шляхом. Замовте прямо сьогодні.

7. Коли адвокат може не ставати на облік до податкової: роз'яснення заступника голови профільного Комітету НААУ

Заступник голови Комітету НААУ з питань митного та податкового права Дмитро Юровський звернув увагу, що поширена ГУ ДПС у Київській області інформація щодо умов, за яких адвокат повинен ставати на облік у контролюючому органі як особа, що здійснює незалежну професійну діяльність, є неповною

Детальніше

8. Верховний Суд визначив момент виникнення в особи права власності на автомобіль

КЦС ВС у постанові від 10 травня 2023 року у справі № 761/22937/18 визначив момент виникнення в особи права власності на автомобіль

Детальніше

9. З 1 липня в Україні завершиться дія карантину у зв'язку з COVID-19: постанова Кабміну

Це встановлено постановою Кабміну від 27 червня 2023 р. N 651

Детальніше

10. Президент підписав Закон, що стосується виплат військовим

Президент підписав Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань пов'язаних із проходженням військової служби під час дії воєнного стану" (законопроєкт № 9342)

Детальніше

Де шукати інформацію адвокату з кримінального права? LIGA360 містить понад 16 млн. рішень українських судів у кримінальних справах, судові прецеденти, аналітику й законодавство. А інноваційні АІ-можливості системи допоможуть миттєво спронгозувати результати вашої справи й виконати legal research. Більше переваг за посиланням. 

Читайте також: Поділ майна подружжя: що потрібно знати?

Юридичний бізнес в Україні: поточний стан та майбутні перспективи

ТОП-5 цікавих рішень Верховного Суду, ухвалених в період воєнного стану

Як перейти на іншу групу єдиного податку?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини