Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оголошено про початок прийняття пропозицій щодо кандидатури до першого складу Дорадчої групи експертів

Реклама

Рада суддів України оголосила про початок прийняття пропозицій щодо кандидатури до першого складу Дорадчої групи експертів.

Пропозиції необхідно подати РСУ у строк до 19 січня 2023 року з інформацією, що підтверджує відповідність таких кандидатів вимогам статті 102 Закону «Про Конституційний Суд України».

Пропозиції необхідно надсилати на e-mail: davidenko@court.gov.ua або ж на адресу: м.Київ 01601, вул. Липська, 18/5. Відділ організаційного забезпечення суддівського самоврядування.

"Дорадча група експертів у складі 6 осіб (троє з яких є міжнародними експертами) проводить відбір кандидатів на посади суддів Конституційного Суду України.

Відібрані Дорадчою групою експертів кандидати у подальшому можуть бути призначені на посади суддів Конституційного Суду Уукраїни суб'єктами формування КСУ", - нагадала прес-служба РСУ.

Юристи аналізують й моніторять судову практику на ІТ-платформі LIGA360. Отримай доступ до 100 млн судових справ та сучасних інструментів legal research. Обирай свій тариф за посиланням.

Читайте також: Складено графік проведення співбесіди на посаду члена ВККС на січень 2023 року

Вища рада правосуддя стає повноважною: з'їзд суддів України заповнив свою квоту

Адвокатський запит: як не допустити помилки при оформленні

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини