Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Запуск сервісу «Накладання QR-кодів на нотаріальні документи» відбудеться з 26 жовтня: НПУ

Реклама

У зв'язку з великою кількістю звернень від нотаріусів Києва щодо надання доступу до сервісу «Накладання QR-кодів на нотаріальні документи» у складі «Єдиної державної електронної системи Е-нотаріату», для ознайомлення з функціональними можливостями сервісу Нотаріальна палата України повідомляє.

Запуск Сервісу відбудеться з 26 жовтня 2022 року. З цієї дати до нотаріусів зможуть звертатися заявники для здійснення нотаріальних дій, з наступним отриманням нотаріального документа з накладеним QR-кодом, для його подальшої перевірки через застосунок Дія.

Нотаріуси завчасно, з 24 жовтня 2022 року, отримають доступ для здійснення авторизації та ознайомлення з інтерфейсом Сервісу.

Алгоритм дій нотаріуса можна завантажити за посиланням.

Зверніть увагу: під час ознайомлення з Сервісом (з 24 жовтня по 25 жовтня 2022 року включно) нотаріусам необхідно пройти всі етапи створення запису про нотаріальний документ, окрім його збереження.

Сервіс «Накладання QR-кодів на нотаріальні документи» спершу тестуватимуть нотаріуси Києва.

Тільки в жовтні скористайся спеціальною пропозицією LIGA ZAKON до Дня юриста. Оплачуй два рішення LIGA360 для юриста чи юрисконсульта, а третє отримуй у подарунок. Деталі за посиланням.

Читайте також:

Мін'юст затвердив перелік нотаріальних документів, які формуються з електронним ідентифікатором

У "Дії" можна буде перевірити справжність нотаріальних документів

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини