Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ОАСК анулював реєстраційне свідоцтво ще однієї партії

11 листопада 2021, 09:15
2202
0
Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва,  розглянувши у порядку письмового провадження адміністративну справу за позовом Міністерства юстиції України до політичної партії «За Україну!», ухвалив - позов задовольнити повністю, а саме: анулювати реєстрацію даної політичної партії. Про це повідомила прес-служба ОАСК.

"Враховуючи невисування політичною партією «За Україну!» кандидатів на виборах Президента України та виборах народних депутатів України протягом десяти років, суд прийшов до висновку про наявність підстав, передбачених частиною статті 24 Закону України «Про політичні партії в Україні», для анулювання реєстраційного свідоцтва такої партії", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що до ОАСК надійшли позови від Мін'юсту щодо анулювання реєстраційних свідоцтв понад 40 партій.

Наразі судом ухвалені рішення щодо анулювання реєстраційних свідоцтв політичних партій «Третя Українська Республіка», «Трудова Україна», «Всеукраїнський патріотичний союз»,  «Нова сила» та Української партії честі, боротьби з корупцією та організованою злочинністю.

Історію проходження судової справи можна перевірити у VerdictumPRO. Дізнайтеся, чи не було рішення переглянуто або скасовано, оцініть весь перебіг справи та спрогнозуйте тривалість розгляду. Замовте VerdictumPRO окремо або ще із 50 цифровими інструментами у складі LIGA360:Юрист.

Читайте також: ОАСК анулював реєстраційні свідоцтва двох партій

Велика Палата ВС відійшла від раніше визначеної правової позиції щодо нікчемності заповіту

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини