Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Призначено нового члена Дисциплінарної комісії приватних виконавців

Реклама

Рада суддів України призначила члена РСУ, суддю Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду Чорну Валерію Вікторівну членом Дисциплінарної комісії приватних виконавців строком на 2 роки.

Відповідне рішення № 88 РСУ прийняла 22 листопада 2019 року.

Нагадуємо, що відповідно до Закону "Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів" до складу Кваліфікаційної комісії приватних виконавців та Дисциплінарної комісії приватних виконавців входять дев'ять членів, по чотири члени із яких призначаються Міністерством юстиції України, у тому числі Міністр або заступник Міністра, та з'їздом приватних виконавців України, один член призначається Радою суддів України.

Рішенням РСУ від 7 грудня 2017 № 73 Чорну Валерію Вікторівну призначено членом Дисциплінарної комісії приватних виконавців, рішенням Ради від 23 березня 2018 № 6 Ткачука Олега Степановича призначено членом Кваліфікаційної комісії приватних виконавців.

Наказами Міністерства юстиції № 4534/7 та № 4535/7 затверджено склад цих Комісій та включено до їх складу суддів, призначених Радою суддів України.

З огляду на те, що строк повноважень члена Комісій становить два роки і спливає у грудні 2019 року, Міністерство юстиції України просить завчасно повідомити про призначення представників Ради суддів України до складу вказаних Комісій.

Разом з тим, член Кваліфікаційної комісії приватних виконавців Ткачук О. С. призначений до складу Комісії рішенням Ради суддів України від 23 березня 2018 № 6, а тому його повноваження як члена Кваліфікаційної комісії приватних виконавців спливають лише у березні 2020 року.

Також 22 листопада РСУ погодила Концепцію побудови Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, затвердила зміни до Положення про помічника судді, погодила зменшення штатної чисельності посад суддів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини