Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Апеляційні господарські і адмінсуди не працюють - судді переведені

1 жовтня 2018, 13:38
430
1
Автор:
Реклама

Указами Президента від 28 вересня № 295/2018 і № 296/2018 згідно з судовою реформою переведені судді апеляційних адміністративних і апеляційних господарських судів.

Судді Донецького, Харківського, апеляційного господарського суду переведені на роботу на посадах суддів Східного апеляційного господарського суду.

Судді Дніпропетровського апеляційного господарського суду переведені на роботу на посадах суддів Центрального апеляційного господарського суду.

Судді Одеського апеляційного господарського суду - на роботу на посадах суддів Південно-західного апеляційного господарського суду.

Судді Київського апеляційного господарського суду - на роботу на посадах суддів Північного апеляційного господарського суду.

Судді Рівненського апеляційного господарського суду - на роботу на посадах суддів Північно-західного апеляційного господарського суду.

Судді Львівського апеляційного господарського суду - на роботу на посадах суддів Західного апеляційного господарського суду.

У свою чергу, судді апеляційних адміністративних судів переведені в Перший, Третій, П'ятий, Шостий, Сьомий, Восьмий апеляційні адміністративні суди.

У зв'язку зі створенням нових судів і передачею справ судові засідання, призначені в ОААС на першу половину жовтня 2018 скасовані. Про скасування судових засідань з 1 жовтня повідомили і в Дніпропетровському апеляційному госпсуді. Про перенесення справ, розгляд яких був призначений з 1 по 11 жовтня, повідомили також в Донецькому апеляційному адмінсуді.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини