Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін частково відновив бронювання військовозобов'язаних

Реклама

Працівники, які отримали статус заброньованих до 31 травня 2024 року, зможуть безперешкодно подовжити термін бронювання на аналогічний термін. Таке протокольне рішення за пропозицією першого заступника Міністра оборони погоджено на засіданні Уряду 25 жовтня, повідомив Урядовий портал.

Зазначається, що це забезпечить стабільну роботу стратегічно важливих галузей економіки, в тому числі тих, які працюють на оборону. 

При цьому аудит рішень про присвоєння статусу критично важливих підприємств, які були ухвалені в останні чотири місяці, триватиме до 15 листопада.

Детальніше про це ми писали тут.

"За результатом аудиту відповідальні міністерства визначать, чи мали місце недобросовісні дії та, чи носять вони потенційно корупційний характер. На основі цих даних Уряд оновить критерії бронювання і скоригує їх так, щоб механізм працював і на користь нашої безпеки та оборони, і на користь нашої економіки", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Реформа МСЕК: які заходи запланував МОЗ на виконання рішення РНБО і що вже зроблено

Про бронювання і військовий облік у практичній площині - дізнавайтесь у новій LIGA360. Свіжа аналітика, практика правозастосування, судова практика та роз'яснення держорганів на одній платформі. Замовте презентацію менеджера прямо сьогодні. 

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини