Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін дозволив скасовувати бронювання для підприємств: постанова набула чинності

Реклама

Сьогодні, 24 жовтня набула чинності постанова від 22 жовтня 2024 р. N 1204, якою Кабмін вніс зміни до Критеріїв та порядку, за якими здійснюється визначення підприємств, установ та організацій, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період, а також критично важливими для забезпечення потреб Збройних Сил, інших військових формувань в особливий період.

Так, визначено, що орган, який прийняв рішення про визначення підприємства, установи, організації критично важливими в особливий період, у разі потреби проводить перевірку відповідності критеріям, зазначеним у пункті 2 цих Критеріїв та порядку, протягом діяльності підприємства, установи, організації з дати прийняття рішення про визначення їх критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період.

За результатами проведеної перевірки орган приймає одне з таких рішень:

  • про невідповідність зазначеним критеріям та порядку, а також скасовує їх статус критично важливих для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період;

  • про відповідність зазначеним критеріям та порядку, і визначення їх критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період.

Копію рішення, прийнятого за результатами перевірки, такий орган в одноденний строк з дня його прийняття надсилає Мінекономіки, Міноборони (СБУ, Службі зовнішньої розвідки, розвідувальному органу Міноборони) та Мінцифри.

Читайте також: Реформа МСЕК: які заходи запланував МОЗ на виконання рішення РНБО і що вже зроблено

Про бронювання і військовий облік у практичній площині - дізнавайтесь у новій LIGA360. Свіжа аналітика, практика правозастосування, судова практика та роз'яснення держорганів на одній платформі. Замовте презентацію менеджера прямо сьогодні. 

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини