Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Генпрокурор Андрій Костін подав у відставку

Реклама

22 жовтня Президент Володимир Зеленський провів засідання РНБО щодо ситуації з фальшивими інвалідностями посадових осіб державних органів, після якого Генеральний прокурор Андрій Костін заявив, що подає у відставку.

Він зазначив, що зараз на всіх рівнях у державі тривають перевірки, розслідуються кримінальні провадження.

"Багато ганебних фактів зловживань встановлено і в системі органів прокуратури України. Вважаю абсолютно правильною позицію Президента України Володимира Зеленського щодо того, що мають бути не лише скасовані всі неправомірні рішення щодо надання інвалідностей, відповідних пенсійних та інших нарахувань, мають бути не лише чіткі законодавчі та організаційні зміни, але й персональна відповідальність. У тому числі, політична відповідальність", - йдеться в його повідомленні.

Фото: Андрій Костін

Джерело: ОГП

* * *

Про те, які рішення ухвалила РНБО на зазначеному засіданні, читайте в окремому матеріалі ЮРЛІГИ.

Бажаєш отримати нову LIGA360 на вигідних умовах? Скористайся Special program від LIGA ZAKON. Максимум корисних інструментів та найкраща ціна саме для тебе. Дізнатися більше. 

Читайте також:

Посилення кримінальної відповідальності за злочини проти власності в умовах воєнного стану в Україні: проблема кваліфікуючої ознаки та шляхи її вирішення

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини