Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Із 7 вересня діють зміни до опису і зразків предметів однострою поліцейських

Реклама

Кабінет Міністрів уніс зміни до опису і зразків предметів однострою поліцейських.

Відповідна урядова постанова від 3 вересня 2024 року № 1016 набрала чинності 7 вересня.

Тарас Мельничук, постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді, роз'яснив, що зміни внесено в частині вдосконалення предметів (комплектів) спеціального однострою щодо поліпшення їх якісних та експлуатаційних властивостей.

Зокрема, було викладено в новій редакції розділи "Шапка", "Шапка-маска", "Берет", "Напівкомбінезон", "Костюм (сорочка, брюки) спеціальний", "Костюм маскувальний зимовий", "Плащ-накидка", "Термобілизна", "Рукавички флісові", "Рукавички штурмові", "Черевики з високими берцями", "Черевики демісезонні", "Черевики", "Жилет спеціальний", "Ремінно-поясна система", "Спорядження поясне синтетичне", "Рюкзак", "Рюкзак тактичний".

Документом установлено, що видача предметів однострою поліцейських за новим описом і зразками здійснюється після закінчення строків носіння раніше виданого однострою, крім випадків заміни втрачених чи пошкоджених предметів однострою, визначених Міністерством внутрішніх справ.

Практичні матеріали із чіткими послідовностями дій: Мистецтво оборони, Алгоритми дій, База податкових знань. Замовте презентацію комплексного рішення LIGA360 для контролю інформаційних ризиків та ухвалення рішень і відкрийте більше можливостей.

Читайте також:

Збільшення порогу кримінальної відповідальності за крадіжку: наслідки для правоохоронців, правопорушників і власників майна

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини