Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ще на 2 місяці продовжено відстрочки від призову, що були надані рішеннями Мінекономіки: постанова Кабміну набула чинності

Реклама

Кабмін вніс зміну до постанови N 516 "Про продовження строків дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації" від 7 травня 2024 року.

Передбачено продовження строків дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації, наданих військовозобов'язаним відповідними рішеннями Міністерства економіки згідно із постановою КМУ від 27.01.2023 N 76 "Деякі питання реалізації положень Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію" щодо бронювання військовозобов'язаних на період мобілізації на воєнний час", які не закінчилися на день прийняття постанови КМУ 07.05.2024 N 516, автоматично на три місяці (замість одного місяця, як було передбачено раніше).

Відповідні зміни встановлені постановою Кабміну від 4 червня 2024 р. N 642, яка набула чинності сьогодні, 6 червня 2024 року.

Читайте також: Бронювання співробітників: роз'яснення юриста

Як правильно оформити відстрочку від мобілізації?

Чи дійсно існує альтернативна служба під час мобілізації?

Набув чинності Закон про демобілізацію строковиків

Інформація працюватиме на вас - з рішенням LIGA360:Юрист. Здійснюйте legal research українського законодавства й судової практики, прогнозуйте результати судових справ, читайте експертну аналітику з "гарячих" тем. Замовте тестовий доступ за посиланням. 

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини