Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Строк оновлення військово-облікових даних можуть продовжити: зареєстровано законопроєкт

Реклама

В Парламенті зареєстровано законопроєкт № 11305 "Про внесення змін до Прикінцевих та перехідних положень Закону України № 3633-IX "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку" щодо продовження строку оновлення військово-облікових даних".

Законопроєктом пропонується внести зміни до пункту 1 частини 2 розділу ІІ "Прикінцеві та перехідні положення" Закону № 3633-IX, продовживши строки оновлення військово-облікових даних та постановки на військовий облік до 150 днів з моменту набуття чинності Законом.

"Метою законопроекту є забезпечення можливості усім громадянам України віком від 18 до 60 років, які перебувають на військовому обліку оновити свої військово-облікові дані шляхом прибуття самостійно до територіального центру комплектування та соціальної підтримки та уникнути несправедливої адміністративної відповідальності у вигляді величезних штрафів через неспроможність ТЦК та СП прийняти усіх бажаючих військовозобов'язаних у 60 денний строк", - йдеться в пояснювальній записці до законопроєкту.

Раніше ми писали: 18 травня набув чинності Закон щодо мобілізації

Набув чинності Закон щодо посилення відповідальності за військові правопорушення

Усі потрібні документи для юриста - в рішенні LIGA360. Обирайте з понад 1,8 мільйона НПА, судової практики, аналітики, робочих кейсів та інших матеріалів. Замовте тестовий доступ за посиланням.

Читайте також: В Україні можуть оновити систему бронювання: що пропонується?

Мінекономіки роз'яснило питання організації бронювання військовозобов'язаних в умовах воєнного стану

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини