Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Інтелектуальні власність: Верховний Суд вніс перше рішення до глобальної бази даних WIPO Lex-Judgments

Реклама

Верховний Суд у межах Меморандуму про взаєморозуміння між Верховним Судом та Всесвітньою організацією інтелектуальної власності розпочав внесення судових рішень до глобальної бази даних WIPO Lex-Judgments. Про це повідомила пресслужба Суду, зазначивши, що механізм, упроваджений Меморандумом, успішно запрацював.

"База даних WIPO Lex-Judgments забезпечує доступ до найважливіших судових рішень різних країн світу, які стосуються права інтелектуальної власності та були віднесені самими судами або іншими національними органами кожної держави-члена до категорії найбільш значущих через їхню вагомість або значення як прецедентних рішень", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що WIPO Lex-Judgments доповнює інформацію бази даних WIPO Lex, яка є сховищем зібраної ВОІВ глобальної правової інформації у сфері ІВ.

З першою постановою Верховного Суду, внесеною до бази даних, можна ознайомитися за посиланням.

LIGA360 LEGAL SOLUTION - аналіз законодавства й практика правозастосування для кожного фахівця. Знайдіть нормативні документи, досліджуйте правові питання та звіряйтеся з експертами. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Читайте також:

Новий Закон про цифровий контент та цифрові послуги: регулювання, якого бракувало, чи брак?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини