Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В ЄДР реалізовано функціонал виключення інформації про кінцевих бенефіціарів юрособи на підставі вказівки Мін'юсту

Реклама

Державне підприємство «Національні інформаційні системи» поінформувало, що 5 квітня 2024 року оновило програмне забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань (ЄДР).

ДП «НАІС» роз'яснило, що поточним оновленням реалізовано функціонал виключення інформації про кінцевого бенефіціарного власника та/або структуру власності юрособи державним реєстратором на підставі вказівки Міністерства юстиції.

Також доопрацьовано функціонал ЄДР, а саме:

- покращено функціонал роботи з чернетками в частині коректного відображення даних для залежних полів від атрибуту типу «ознака» (наприклад: «Сімейне фермерське господарство», «Керівник відсутній» тощо);

- оптимізовано функціонал по роботі з криптобібліотекою в процесах авторизації;

- усунуто помилку типу «java.lang.NullPointerException...», що виникала під час формування витягів з ЄДР стосовно деяких суб'єктів.

SMS-Маяк - надійна допомога бізнесу в захисті нерухомості та землі. Налаштуйте моніторинг та отримуйте сповіщення про зміни в реєстрі речових прав. Замовляйте за посиланням.

Скористайтесь спецпропозицією для рішення LIGA 360: Юрист (Преміум). Отримайте максимум інструментів legal research, повну базу законодавства і судової практики, засоби контролю від юридичних ризиків. Замовте зараз з економією 40%.

Читайте також:

В Україні запрацювала нова облікова система часток товариств з обмеженою та додатковою відповідальністю

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини