Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президент затвердив символіку АРМА

Реклама

14 березня 2024 року Володимир Зеленський підписав Указ № 157/2024 «Про символіку Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів», який набере чинності з дня опублікування.

Глава держави своїм Указом заснував емблему і прапор Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Документом затверджено:

  • Опис емблеми Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів;

  • Малюнок емблеми Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів;

  • Опис прапора Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів;

  • Малюнок прапора Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів,

  • а також Порядок використання емблеми і прапора Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Емблемою АРМА є чотирикутний чорний щит з облямівкою сіро-сталевого кольору.

На щиті у центрі вміщено зображення сови з розгорнутими крилами, вище якого - Знак Княжої Держави Володимира Великого, нижче - п'ять п'ятипроменевих зірок. Усі зображення золотого кольору.

Прапором АРМА є прямокутне полотнище сіро-сталевого кольору зі співвідношенням ширини до довжини 2:3. У верхній лівій чверті прапора - дві рівновеликі горизонтальні смуги синього та жовтого кольорів, у центрі вільного краю полотнища - емблема Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів. Зображення емблеми на прапорі має додаткову чорну облямівку, ширина якої становить 1/3 ширини основної облямівки. Висота зображення емблеми становить 1/2 ширини полотнища. Обидві сторони полотнища прапора дзеркально ідентичні.

Хочеш отримати мільйони корисних документів, що аналізуються вмить? Спробуй LIGA360. Найповніша база українського законодавства й аналітики, алгоритми дій у робочих ситуаціях. А смарт-фільтри й зв'язки документів допоможуть отримати саме ту підбірку матеріалів, що вам потрібна. Спробуйте LIGA360 сьогодні, замовивши тестовий доступ.

Читайте також:

Перезавантаження БЕБ: що пропонує влада і бізнес

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини