Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Фіксація правопорушень у сфері безпеки на автомобільному транспорті в автоматичному режимі: діють зміни до Порядку

Реклама

Сьогодні, 28 лютого 2024 року, набули чинності зміни до Порядку фіксації адміністративних правопорушень у сфері безпеки на автомобільному транспорті в автоматичному режимі. Це встановлено постановою Кабміну від 23 лютого 2024 р. N 202.

Тарас Мельничук, постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді, зазначив, що закріплено за Державною службою України з безпеки на транспорті функції з інформування учасників дорожнього руху про фіксацію автоматичними пунктами фактів правопорушень на визначених ділянках автомобільних доріг загального користування державного значення шляхом встановлення відповідних дорожніх знаків в установленому порядку, а також розміщення відповідних оголошень на своєму офіційному веб-сайті.

Крім того, уточнено зміст метаданих враховуючи сучасні технології влаштування автоматичних пунктів для габаритно-вагового контролю та зміни у Правилах дорожнього руху.

Хочеш отримати мільйони корисних документів, що аналізуються вмить? Спробуй LIGA360. Найповніша база українського законодавства й аналітики, алгоритми дій у робочих ситуаціях. А смарт-фільтри й зв'язки документів допоможуть отримати саме ту підбірку матеріалів, що вам потрібна. Спробуйте LIGA360 сьогодні, замовивши тестовий доступ.

Читайте також: Змінились суми пенсійного збору при першій реєстрації легкових авто

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини