Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Верховний Суд запровадив нове голосове меню інформаційного центру

Реклама

У Верховному Суді запроваджено нове голосове меню інформаційного центру (IVR) за номером телефону (044) 591-10-00. Про це повідомила прес-служба ВС.

За цим номером можна отримати:

  • інформацію про адреси Верховного Суду, сплату судового збору, ознайомлення з матеріалами справи, подачу документів до суду та ін.;

  • можливість з'єднання з працівниками Верховного Суду, які допоможуть дізнатися про розгляд судової справи, реалізувати право на ознайомлення з її матеріалами тощо.

До голосового меню також можна потрапити, зателефонувавши до Єдиного контакт-центру судової влади України з офіційного вебсайту Верховного Суду (меню «Онлайн-допомога») або за номером (044) 207-35-46.

Прес служба ВС наголосила, що для користування сервісом зі стаціонарного телефону він має бути переведений у тоновий режим.

Потрібно більше роз'яснень і аналітики щодо нормативного акту? Спробуйте Legal Solution. Воно допоможе швидко зорієнтуватися в складних правових питаннях та дізнатися, як саме застосовуються НПА у вашій галузі. Замовте рішення за посиланням.   

Читайте також: Верховний Суд підтримав позицію податківців щодо правомірності проведення фактичної перевірки

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини