Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Апеляційний суд повернув у державну власність земельну ділянку з озером у Львівській області

15 листопада 2023, 13:25
229
0
Реклама

Північний апеляційний господарський суд залишив в силі рішення суду першої інстанції щодо визнання недійсним розпорядження Львівської ОДА про продаж земельної ділянки державної власності площею 15,1563 га, що розташована за межами с. Стрілки Перемишлянського району Львівської області. Про це повідомила прес-служба суду.

Щойно відповідна постанова суду буде опублікована, з нею можна буде знайомитись у системі VERDICTUM за номером справи №910/9933/20. Також у цій системі аналізу судових рішень можна поставити справу на контроль.

Оскільки на спірній земельній ділянці розташований об'єкт водного фонду площею 9,2065 га, то відповідно до вимог Земельного кодексу це виключає можливість набуття земельної ділянки в приватну власність.

Вказаним рішенням, також, визнано недійсним договір купівлі-продажу земельної ділянки та скасовано відповідний запис про право власності в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.

Як допомогти клієнтам захистити нерухомість? Сервіс SMS-Маяк дозволяє налаштувати моніторинг об'єктів та контролювати будь-які реєстраційні зміни. Придбайте зараз.

Читайте також:

Особливості договору купівлі-продажу майбутнього об'єкта нерухомості

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини