Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Майбутні водії зможуть готуватись до теоретичного іспиту самостійно: затверджено порядок

14 листопада 2023, 11:17
499
0
Реклама

Кабмін затвердив порядок, за яким українці можуть складати теоретичний іспит для отримання посвідчення водія без обов'язкового навчання в автошколі. Про це повідомив Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Відповідні зміни набудуть чинності з дня офіційного оприлюднення документа.

Майбутні водії матимуть вибір: вивчати правила дорожнього руху в автошколі або самостійно опановувати теорію.

Після набрання чинності нормативних змін, сервісні центри МВС готові будуть приймати теоретичні іспити в громадян після самопідготовки, які прагнуть стати водіями. А з часом така послуга буде доступна і через ЦНАП.

"Важливо, що ці нововведення стосуються і проєкту «Автошколи для осіб з інвалідністю», який реалізується, у тому числі, для наших поранених бійців", - зазначив міністр.

Хочеш отримати мільйони корисних документів, що аналізуються вмить? Спробуй LIGA360. Найповніша база українського законодавства й аналітики, алгоритми дій у робочих ситуаціях. А смарт-фільтри й зв'язки документів допоможуть отримати саме ту підбірку матеріалів, що вам потрібна. Спробуйте LIGA360 сьогодні, замовивши тестовий доступ.

Читайте також:

Чи підлягає нотаріальному посвідченню договір оренди автомобіля, стороною якого є ФОП?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини