Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 4 листопада діють зміни до порядку виплати щомісячної надбавки за вислугу років прокурорам та іншим працівникам органів прокуратури

Реклама

Уряд уніс зміни до Порядку виплати щомісячної надбавки за вислугу років прокурорам та іншим працівникам органів прокуратури.

Відповідна постанова від 31 жовтня 2023 року № 1136 набрала чинності 4 листопада.

Підпункт 2 пункту 6 Порядку викладено в новій редакції, згідно з якою до періоду проходження служби, що дає право на одержання щомісячної надбавки за вислугу років прокурорам, слідчим органів прокуратури, зараховується, зокрема, час проходження строкової військової служби та служби на посадах начальницького складу в органах внутрішніх справ, податкової міліції, кримінально-виконавчої служби та інших правоохоронних органах, на посадах в органах поліції з присвоєнням спеціальних звань поліції (не нижче спеціальних звань середнього складу), а також стаж військової служби в Збройних Силах, Службі безпеки, інших утворених відповідно до законодавства військових формуваннях.

Потрібно більше роз'яснень і аналітики щодо нормативного акту? Спробуйте Legal Solution. Воно допоможе швидко зорієнтуватися в складних правових питаннях та дізнатися, як саме застосовуються НПА у вашій галузі. Замовте рішення за посиланням.

Читайте також:

Закон «Про правотворчу діяльність»: що врахувати правникам?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини