Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ухвалено остаточне рішення щодо застосування санкції до російської компанії: націоналізовано статутний капітал розмірі 437,44 млн грн

Реклама

10 жовтня 2023 року Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила в силі рішення ВАКС у справі № 991/6051/23 про застосування санкції до російської компанії. Про це повідомила прес-служба суду.

Апеляційна палата розглянула апеляційну скаргу третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача - німецької компанії, на рішення ВАКС від 22 серпня 2023 року, яким задоволено позов Міністерства юстиції України про застосування санкції, передбаченої п. 1-1 ч. 1 ст. 4 Закону України «Про санкції», до російської компанії ПАТ «Група ЛСР».

"За результатами розгляду колегія суддів залишила без змін рішення ВАКС, яким стягнуто у дохід держави 100% частки статутного капіталу українського товариства в розмірі 437,44 млн грн, щодо якого російська компанія ПАТ «Група ЛСР» через німецьку компанію могла вчиняти дії, тотожні за змістом праву розпорядження", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що постанова набрала законної сили з моменту проголошення та оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Раніше ми писали: ВАКС стягнув в дохід держави активи російського олігарха

LIGA360 дозволяє перевіряти компанії у світових списках санкцій, зокрема, країн ЄС і США, а також списках санкцій України(СНБОУ, АМКУ). Спробуйте інструмент для перевірки токсичних бізнес-зв'язків прямо зараз. Більше про можливості LIGA360 для контролю compliance ризиків - за посиланням.

Скористайтеся спецпропозицією до Дня юриста. Отримайте знижку 30% на рішення LIGA360:Юрист Проф або LIGA360:Юрист Преміум. Поспішайте замовити, адже пропозиція дійсна лише до 13 жовтня..Читайте також: Відновлено спецперевірки кандидатів на посади суддів: НАЗК

ВАКС стягнув в дохід держави активи російського олігарха

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини