Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлено програмне забезпечення Автоматизованої системи виконавчого провадження

Реклама

Державне підприємство «Національні інформаційні системи» повідомило, що 8 жовтня 2023 року оновило програмне забезпечення Автоматизованої системи виконавчого провадження.

Органи ДВС / приватні виконавці можуть формувати платіжні інструкції (списання) в електронній формі. Нововведення стосується лише органів ДВС / приватних виконавців, у яких відкриті депозитні рахунки в Ощадбанку.

ДП «НАІС» повідомило, що оновленням реалізовано можливість формування виконавцями платіжних інструкцій (списання) в електронній формі для подальшого пред'явлення на виконання до обслуговуючого банку за допомогою клієнт-застосунку.

Зазначається, що це дасть змогу оптимізувати процес примусового списання коштів з рахунків боржників, оскільки раніше органами ДВС / приватними виконавцями - клієнтами АТ «Державний ощадний банк України» платіжні інструкції (списання) направлялись виключно в паперовій формі.

Крім того, здійснено ряд інших покращень та виправлено ряд помилок у роботі АСВП.

Усі потрібні документи для юриста - в рішенні LIGA360. Обирайте з понад 1,8 мільйона НПА, судової практики, аналітики, робочих кейсів та інших матеріалів. Замовте тестовий доступ за посиланням.

LIGA ZAKON вітає із Днем юриста. Даруємо знижку 30% на професійне та преміальне рішення LIGA360. Детальніше за посиланням.

Читайте також:

В Україні впроваджено екстериторіальність при реєстраційних діях у Держреєстрі речових прав на нерухоме майно за рішенням суду

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини