Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

15 вересня оновлено Автоматизовану систему виконавчого провадження

Реклама

Державне підприємство «Національні інформаційні системи» поінформувало, що 15 вересня оновило програмне забезпечення Автоматизованої системи виконавчого провадження (АСВП).

ДП «НАІС» зазначило, що в межах проведеного оновлення було доопрацьовано функціонал системи з метою покращення роботи користувачів АСВП, зокрема:

- оновлено інформаційний обмін з Пенсійним фондом, у рамках якого виконавці отримуватимуть інформацію про фізичних осіб - боржників, які отримують пенсії, розмір їх пенсії, найменування органу Пенсійного фонду, на обліку в якому перебуває боржник, а також інформацію про фізичних осіб - боржників, які працюють за трудовими та цивільно-правовими договорами, про їх останнє місце роботи;

- розширено перелік підстав для прийняття виконавчої дії «Закінчення виконавчого провадження»;

- забезпечено можливість реєстрації та прийняття постанови про визначення поточного рахунку фізичної особи - боржника для здійснення видаткових операцій;

- до переліку виконавчих дій додано нову виконавчу дію «Припинення дії постанови про визначення поточного рахунку фізичної особи - боржника у банку» з формуванням відповідного процесуального документа;

- здійснено ряд інших покращень та виправлено низку помилок в роботі АСВП, серед який - виправлено помилку по відображенню відповіді від Податкової служби на сайтах АСВП-веб та ЄРБ.

У межах вказаних доопрацювань було модифіковано функціонал прикладного програмного інтерфейсу АСВП, засобами якого здійснюється інформаційний обмін з надавачами платіжних послуг, в частині додання нового методу із отримання постанов про визначення поточного рахунку фізичної особи - боржника для здійснення видаткових операцій та припинення дії такої постанови. Оновлений регламент інформаційної взаємодії оприлюднено за посиланням.

Встигайте за трендами юридичного бізнесу - автоматизуйте рутинні завдання. LIGA360 є першим рішенням на українському ринку, яке надає інструменти legal research та моніторингу законодавства, формує аналіз для ваших судових справ з технологіями AI&big data. Спробуй всі переваги прямо зараз, замовивши тестовий доступ.

Читайте також:

Особливості обчислення строків досудового розслідування в умовах воєнного стану: що змінив Закон 3341-IX?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини