Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Огляд, обшук та поверхнева перевірка: коли допускається застосування?

25 вересня 2023, 09:15
744
0
Автор:
Реклама

Кожна особа в повсякденному житті може зіштовхнутися або ж зіштовхувалася із вимогою працівників поліції про проведення щодо неї поверхневої перевірки чи огляду, а іноді і з обшуком вдома чи в офісі. Тому кожному з нас важливо знати, коли такі дії поліцейських є законними, а коли ні. А також знати свої права та мати можливість їх відстоювати.

Тож визначимося, що таке огляд, поверхнева перевірка та обшук. В яких випадках вони можуть проводитися та які права має особа, щодо якої ці заходи вживаються.

Детальніше ознайомтесь в матеріалі Станіслава Беляєва, адвоката адвокатського об'єднання «Юнімайндс»: Огляд, обшук, поверхнева перевірка: коли поліція може застосувати та які права є в особи?

Де шукати інформацію адвокату з кримінального права? LIGA360 містить понад 16 млн. рішень українських судів у кримінальних справах, судові прецеденти, аналітику й законодавство. А інноваційні АІ-можливості системи допоможуть миттєво спрогнозувати результати вашої справи й виконати legal research. Більше переваг за посиланням.

Читайте також:

Правила поводження з вогнепальною зброєю поліцейськими

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини