Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ВАКС ухвалив рішення про конфіскацію заводу російського сенатора у Конотопі

Реклама

10 серпня 2023 Вищий антикорупційний суд ухвалив рішення у справі за позовом Міністерства юстиції України про застосування санкції у виді стягнення активів у дохід держави до сенатора ради федерації рф Калашника Сергія Вікторовича. Про це повідомила прес-служба Мін'юсту.

Рішенням ВАКС у дохід держави стягнуто 100% статуного капіталу ТОВ «Мотордеталь - Конотоп», який є одним із найбільших заводів у Європі. Він займається виробництвом гільз циліндрів для автомобільних, тракторних, корабельних, тепловозних і стаціонарних двигунів внутрішнього згоряння.

Відомими покупцями продукції компанії є Iveco, Mercedes-Benz, Man, Volvo, Renault, Scania, CAT, Rolls-Royce. Виробнича потужність підприємства - 5 000 000 гільз циліндрів на рік.

LIGA360 дозволяє перевіряти компанії у світових списках санкцій, зокрема, країн ЄС і США, а також списках санкцій України(СНБОУ, АМКУ). Спробуйте інструмент для перевірки токсичних бізнес-зв'язків прямо зараз. Більше про можливості LIGA360 для контролю compliance ризиків - за посиланням.

Читайте також: Відновлено спецперевірки кандидатів на посади суддів: НАЗК

ВАКС стягнув в дохід держави активи російського олігарха

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини