Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

25 червня було оновлено програмне забезпечення Автоматизованої системи виконавчого провадження

Реклама

25 червня було оновлено програмне забезпечення Автоматизованої системи виконавчого провадження (АСВП). Про це повідомило Державне підприємство «Національні інформаційні системи».

Зазначається, що в рамках проведеного оновлення було здійснено ряд виправлень у роботі функціоналу системи, направлених на покращення роботи користувачів АСВП, зокрема:

- реалізовано технічну можливість для органів та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів та у яких відкриті депозитні рахунки у АТ «КБ «Приватбанк», здійснювати в АСВП контроль за фактичним виконанням надавачами платіжних послуг платіжних інструкцій (списання), пред'явлених до виконання в електронній формі;

- забезпечено відображення на офіційних вебсайтах Міністерства юстиції України, зокрема Автоматизованої системи виконавчого провадження та Єдиного реєстру боржників відомостей, в тому числі контактної інформацію, про організацію (приватного виконавця), яка діє на підставі заміщення по іншій організації (приватного виконавця);

- на вимогу АТ «Державний ощадний банк України» внесені зміни до структури транспортного файлу-обміну, який використовується під час автоматизованого перерахування коштів з депозитних рахунків та рахунків авансових внесків на рахунки стягувачів в частині збільшення кількості допустимих символів у полі «Номер документа».

Вся актуальна база законодавства й судових рішень є у LIGA360. Знаходьте потрібний документ в один клік - побачте весь обсяг пов?язаних аналітичних матеріалів, судових прецедентів, НПА тощо. Спробуйте найзручніше рішення для legal research прямо сьогодні.

Читайте також:

Що таке Due Diligence і чому це важливий етап угоди

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини